Tisdagen den 28:e november 2023
Nyheter

Senaste nytt kring EPS Domains, domäner och webhotell i allmänhet. Nya tjänster som kommer att införas, föräningar i priser eller tjänster m.m. Här hittar Du med andra ord det mesta som rör Dig och Dina tjänster hos oss. Titta gärna tillbaka med jämna mellanrum för de senaste nyheterna.
Se också ...

Företaget
Vilka vi är och vad vi står för.
 
Allmänna villkor
Våra allmänna villkor.
Nya webmailen är här (2014-03-14)
Vi presenterar stolt en ny och helt omarbetad webmail baserad på mjukvaran RoundCube. Du når den som vanligt via vår kundzonsida eller på här. Den gamla webmailen kommer att finns tillgänglig parallellt med den nya under en kort period om du saknar några skickade mail eller av annan anledning behöver komma åt sparad information. Den gamla webmailen når du här.
 


 
Utökad kapacitet på vår fiberlina (2007-11-07)
EPS Domains växer och för att även i framtiden kunna erbjuda en stabil tjänst har vi beställt ytterligare kapacitet på vår fiberlina. Den utökade kapaciteten kommer att kunna användas inom ett par veckor.
 


 
Skräppost- och antivirusfilter
(2006-02-19)

Testerna är klara och vi börjar nu aktivera anti-SPAM och anti-VIRUS för alla våra kunder. Detta kommer att ska i flera steg och vi räknar med att ha installerat filtret för alla kunder innan den sista februari. Du behöver inte göra någonting utan allt sker sedan helt automatiskt. Solklar skräppost tas bort automatiskt, medan skäppost som är svår att identifiera märks upp och skickas till dig. Tjänsten är givetvis helt gratis.
 


 
Uppgradering av minne på WIN01 (Windows webbhotell)
(2006-01-26)

Dubblering av minne på Windows-servern WIN01 för att klara nuvarande och framtida behov.
 


 
Nya ASP-komponenter
(2005-03-30)

Installation av två nya ASP-komponenter är nu klara. De nya komponenterna kommer finnas tillgängliga på samtliga Windows-konton och är:
 
Persits ASP Upload 3.0.0.5
Persits ASP Jpeg 1.5
 


 
Nytt 020-nummer
(2004-08-10)

Våra kunder är värda det bästa, och ett steg närmare perfektion är att vi nu öppnar upp en ny avgiftsfri telefonlinje. Du ringer oss numera helt gratis på 020 -39 39 40. Från mobiltelefon eller från utlandet ringer du till vanlig taxa på 0771 - 39 39 40.
 


 
Sommarens semestertider
(2004-07-19)

Mellan 26:e juli - 8:e augusti kommer kontoret vara obemannat p.g.a. semestrar. Detta innebär att telefonsupport samt chat-support inte kommer att vara tillgänglig. Dock kommer vi givetvis läsa och svara på e-postfrågor under hela semestern, även om svaren kan ta något längre tid än vanligt. Telefon- och chat-support öppnar upp som vanligt igen måndagen den 9:e augusti.

Trevlig sommar!
 


 
Windows is here (2004-06-01)
Nu erbjuder vi webhotell på servrar med Microsoft Windows 2003 Server. Detta möjliggör bland annat senaste versionerna av ASP och ASP.NET samt lokala databaskopplingar till DSN-kopplingar.

 

 
Flytt till ny serverhall
(2004-03-12)

Under de senaste månaderna har vi förberett och preparerat vår nya serverhall, och vi kommer inom kort påbörja flytten av maskiner och utrustning till de nya lokalerna. Ny internetleverantör är Song Networks. Vi kommer under helgen flytta över vår egen server för www.epsab.com , webmailen m.m. Det kan därför vara problem att nå "epsab.com-siterna" till och från under helgen. Så snart vi ser att allt är ok påbörjar vi arbetet med resterande maskiner, inom 1-4 veckor. Uppdaterad information kommer att finnas under driftstatus under hela flytten.

 

 
Sänkt pris för toppdomänen SE
(2004-01-12)

Vi sänker priset för .SE från 495kr till 395kr. Det nya priset gäller från och med idag.

 

 

Utlottningen av digitalkameran
(2003-12-03)

Utlottningen av digitalkameran Digital IXUS är nu avslutad och den lycklige ägaren blev Charlotté som öppnade domänen brudsmycke.com i slutet av September. Vi säger grattis till en tidig julklapp.Ny webmail
(2003-11-10)
Idag presenterar vi stolt vår nya webmail. Du hittar den som vanligt på webmail.epsab.com . Den gamla webmailen kommer ligga kvar fram till årsskiftet.
Kontot BAS blir tok-billigt
(2003-09-24)

Under en begränsad tid kan Du beställa vårt konto Bas 50MB för endast 49kr/mån. Samma paket, samma kvalitativa tjänst och fortfarande fri och snabb support. Det enda som vi dragit in på är priset. Priset gäller då Du betalar per år. Väljer Du att betala per två år är det ännu billigare...Ny hemsida
(2003-09-22)
Om Du redan är kund hos oss ser Du nog att en hel del förändringar har skett på hemsidan. En helt ny design och förbättrat menysystem som gör att Du snabbare kan gå till exakt den sidan Du söker. Nyheter har flyttat till förstasidan, och finns också under "om eps", där vi också lagt ut information om vår KontrollPanel.Vinn en Digital IXUS II (2003-09-22)
Ta chansen att vinna en av marknadens minsta, snyggaste och bästa digitalkameror värd ca 5.000 kr, Canon IXUS II. Läs merNya telefonnummer
(2003-09-03)
Vår nya växel når Du per telefon under kontorstid på 0173 - 463 40. Nytt faxnummer är 018 - 490 32 25. Naturligtvis går det även bra att skicka e-post, precis som vanligt.
 


EPS Domains växer (2003-09-03)
För att kunna ta emot alla nya kunder och även fortsättningsvis erbjuda snabb och trevlig support hälsar vi Andreas välkommen till oss. Andreas kommer främst stärka oss på e-post-supporten.
 

 
Kommande nyheter under hösten 2003 (2003-07-28)
Vi tänkte passa på att berätta lite om utsikterna för resten av året. Vi har flera pågående projekt som kommer öpnnas under under det kommande halvåret.

Under de kommande veckorna kommer vi delvis att jobba med med iordningsställande av ny kontorslokal, dit vi planerar flytta under slutet av augusti. Vi öppnar därmed även upp för telefonsupport och senare även chat-support i vår strävan att kunna hjälpa dig bättre och snabbare med frågor och funderingar.

Vår hemsida pågår just nu även en omkonstruktion som kommer att bli färdig under september.

Framåt oktober-november kommer vi även erbjuda dygnet-runt jour per telefon så att du alltid kan nå oss. Under slutet av året kommer vi även att erbjuda äkta Windows-konton med stöd för ASP.NET och de senaste Windows-teknikerna. Allt med samma skal som den nuvarande KontrollPanelen som används på våra Linux-maskiner.Begränsad support p.g.a. semestrar (2003-06-07)
Vecka 24 (9/6-15/6) kommer endast begränsad support kunna ges p.g.a. tidiga semestrar. Vid akuta ärenden finns vi tillgängliga via support-formuläret eller support@epsab.com. Alla beställningar etc. kommer att komma in men inte behandlas förrän tidigast måndag 16/6 då vi åter finns på plats med full styrka. Vi passar även på att önska en riktigt trevlig sommar till alla våra kunder.Micro-kontot försvinner ur vårt utbud (2003-04-03)
Kontot "Micro 1MB" försvinner från idag ur vårt utbud. De kunder som idag har ett Micro-konto påverkas dock inte utan kan fortsätta använda detta utan några som helst ändringar.Gamla nyheter raderas (2003-04-01)
Nyheter äldre än april 2003 raderas.