Torsdagen den 25:e juli 2024
Om EPS Domains

Vilka är vi och vad står vi för? Senaste nytt och information kring vår system och vår KontrollPanel. Detta och mycket mer kan Du läsa om på nedan stående sidor.
Se också ...

Nyheter
Läs senaste nytt som sker inom EPS Domains.
 
Allmänna villkor
Våra allmänna villkor.
Varför EPS Domains?

Vi satsar alltid på dig som kund, och ser till att du får de bästa tjänsterna till ett riktigt bra pris. Oavsett om du har vårt minsta webhotellkonto eller hyr ett helt rackskåp med servrar så är du alltid lika viktig för oss. Vare sig du sätter stabilitet, pris, personlig kontakt, support eller tjänsteutbud i första hand kan du alltind vända dig till oss för att få ut mesta möjliga av din hemsida.

Överlägsen support via telefon, e-post, chat och hemsidan

Vi har alltid satt personlig kontakt och snabba svar som en mycket hög prioritering. Fri support via telefon och chat alla vardagar, samt e-post-support dygnt runt, alla dagar i veckan. Du kan också direkt hitta svar på din fråga på vår OnLine-support som innehåller ett hundratal guider till allt ifrån att skapa email, till hur du kommer igång med ASP eller PHP-programmering. Alla är utformade som "steg-för-steg"-guider för att du snabbt och lätt ska kunna följa dem utan någon som helst tidigare erfarenhet av webhotell. Vi vågar påstå att vi har den mest omfattande samlingen av guider och OnLine-hjälp bland alla svenska webhotell.

Vill vill helt enkelt att du alltid ska känna att du har oss att vända dig till vid problem, funderingar eller bara allmänna synpunkter.

Stabilt, säkert och snabbt

Alla våra servrar består att komponenter av högsta klass, från ledande tillverkare som Intel, Seagate och Kingston för att kunna leverera en stabil servergrund. Som operativsystem använder vi uteslutande RedHat Linux samt Microsoft Windows 2003 Server, båda välkända för att vara snabba och stabila. Alla system hålls regelbundet uppdaterade med de senaste säkerhetsfixarna samt underhålls med ny hårdvara för minimera risken för fel.

Övervakning och automatiska kontroller - varje minut

Samtliga av våra servrar är utrustade med ett egenutvecklat system för att känna av och snabbt korrigera ev. fel som kan uppstå. Kontroller som körs varje minut kontrollerar att utrymme finns tillgängligt, processorer arbetar på en låg nivå samt att tjänster så som web, databaser och mail fungerar som de ska. Skulle ett problem upptäckas försöker servern automatiskt att korrigera detta. Skulle den automatiska korrigeringen mot förmodan inte fungera, skickas direkt ett SMS till våra tekniker som på distans eller fysiskt i serverhallen snabbt kan avhjälpa felet. Det är dock mycket, mycket sällan som en tekniker har behövt rycka ut.